Ανακοίνωση της Τοπικής ΝΔ για τις επαναληπτικές εκλογές προέδρου

0

DSC_5723Από την Τ.Ο. Ν.Δ. Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

  Δελτίο τύπου

Εν όψει του δευτέρου γύρου της διαδικασίας εκλογής Προέδρου του κόμματος μας (Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016) , σας γνωστοποιούμε πως στις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας αυτή θα πραγματοποιηθεί στα ίδια εκλογικά κέντρα με αυτά του πρώτου γύρου: Σε ολόκληρο τον δεύτερο όροφο του Πνευματικού Κέντρου Νέας Φιλαδέλφειας “Ο Αθανάσιος Διάκος” (Ν. Τρυπιά 45 Νέα Φιλαδέλφεια)- τον οποίο και εξασφαλίσαμε- και στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώην Στρατιωτικού Εργοστασίου (Κ. Βάρναλη και Περικλέους, Νέα Χαλκηδόνα) και ώρες 7 π.μ. έως 7 μ.μ.

Επιπλέον θα θέλαμε να αναφέρουμε πως δικαίωμα ψήφου έχουν μόνον όσοι συμμετείχαν στον πρώτο γύρο και μάλιστα στο ίδιο εκλογικό τμήμα που ψήφισαν.

Να σημειωθεί ότι αυτή την φορά δεν θα υπάρξει η ηλεκτρονική διασταύρωση ούτε θα χρειαστεί να καταβληθεί το χρηματικό αντίτιμο των 3 ευρώ του πρώτου γύρου. Άρα η διαδικασία απλουστεύεται και η ψηφοφορία θα διεξαχθεί βάσει έντυπων αλφαβητικών καταλόγων.

Καλούμε όλους τους Νεοδημοκράτες να συμμετέχουν μαζικά όπως και στις 20 Δεκεμβρίου, για μια Νέα Δημοκρατία δυνατή.

Προηγούμενο άρθροΚΑΠΗ Ν.Φ.-Ν.Χ.: Ο επισκέψεις Ιατρού για τον Ιανουάριο (πρόγραμμα)
Επόμενο άρθροΤουρκία: Τέρμα στο “κρατάω χεράκι” πριν το γάμο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.