ΤΩΡΑ: Επεισόδια στην πορεία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα!

0
Αρχείο
Αρχείο
Αρχείο

Επεισόδια στην “ουρά” της πορείας της ΓΣΣΕ και της ΑΔΕΔΥ, που ξεκίνησε από την Πλατεία Κλαυθμώνος, δημιουργούν κουκουλοφόροι.

Οι κουκουλοφόροι έχουν παρεισφρήσει στην ουρά της πορείας, επί της οδού Σταδίου και προκαλούν ζημιές έξω απο το υπουργείο τουριστικής ανάπτυξης και τα γύρω κτήρια σπάζοντας μάρμαρα. Νωρίτερα προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα και στάσεις λεωφορείων και έριχναν πέτρες στα ΜΑΤ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη στιγμή που ξεκίνησαν οι κουκουλοφόροι να προκαλούν ζημιές σε κτίρια, άνθρωποι που συμμετείχαν στην πορεια, ειρηνικά, τους γιούχαραν για τις ζημιές που προκαλούσαν.

Νωρίτερα, οι “γνωστοί άγνωστοι” έσπαζαν και αποκολούσαν μάρματα από πεζοδρόμια και σπιτια.

Νωρίτερα
Στις 12.00 το μεσημέρι, ξεκίνησε η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος. Η οδός Σταδίου παραμένει κλειστή.

 

 

ΠΗΓΗcnn.gr
Προηγούμενο άρθροΈριξαν 3 μολότοφ σε παιδικό σταθμό στη Λάρισα!!!
Επόμενο άρθρο3 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.