Ν.Φ.-Ν.Χ.: Γιορτινές Προτάσεις Αγοράς – “Στηρίζουμε τα Καταστήματα της Πόλης μας”!

0

1fx-odigos-2016-xristoygenna2Ήρθαν τα Χριστούγεννα, η πόλη μας ντύθηκε γιορτινά και οι μικρές επιχειρήσεις της Picture1περιοχής, μας περιμένουν όλους εμάς τους δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας να τις στηρίξουμε.

Ας παροτρύνουμε λοιπόν τους δικούς μας ανθρώπους να στηρίξουν τα μαγαζιά της πόλης μας για τα γιορτινά τους ψώνια. Ας στηρίξουμε την πόλη μας. Άλλωστε μη ξεχνάμε πως τα χρήματα που καταναλώνουμε στις τοπικές μας επιχειρήσεις παραμένουν και «κινούνται» στην πόλη μας!

Η Fx-news σας προτείνει τις παρακάτω επιλεγμένες επιχειρήσεις της πόλης μας:

fx-odigos-2016-xristoygenna2 fx-odigos-2016-xristoygenna3Για τα ταξίδια τις εκδρομές σας ή τις πολιτιστικές σας εξόδους:

sdadΓια γιορτινές εξόδους διασκέδασης:

fx-odigos-2016-xristoygenna fx-odigos-2016-xristoygenna1Δείτε τις προτάσεις on-line στην εφημερίδα μας:

 

Προηγούμενο άρθροΆγιος Κοσμάς Αιτωλός Ν.Φ.: Πρόγραμμα Αγίου Δωδεκαημέρου
Επόμενο άρθροΠΡΟΣΟΧΗ: Οργανωμένες ομάδες πορτοφολάδων οργιάζουν καθημερινά στο Μετρό
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.