Νέα Φιλαδέλφεια: Αυτοκίνητο χτύπησε μικρό παιδί

0
Αρχείο
Αρχείο
Αρχείο

Πανικό στους περιοίκους αλλά και στα οχήματα που περνούσαν εκείνη την ώρα, προκάλεσε το δυστύχημα που έγινε στην οδό Πίνδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, την Τετάρτη το πρωί.

Συγκεκριμένα, στο ύψος του αστυνομικού τμήματος, μια μητέρα με το ένα παιδί στο καροτσάκι και το άλλο κρατώντας το στο χέρι, προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο. Το παιδί που είχε στο χέρι “ξέφυγε” από τη μητέρα του με αποτέλεσμα να το χτυπήσει στο πρόσωπο διερχόμενο όχημα!

Επικράτησε πανικός σε όλους όσους βρισκόταν εκεί, εκείνη την ώρα, διότι το παιδί είχε ματώσει στο πρόσωπο. Συνοδεία αστυνομικών από το τοπικό τμήμα διακομίστηκε επειγόντως στο νοσοκομείο.

Ευτυχώς η πληροφορίες που λάβαμε για την υγεία του είναι ευχάριστες. Ο τραυματισμός του μικρού ήταν επιπόλαιος και το παιδάκι είναι καλά στην υγεία του.

Προηγούμενο άρθρο3 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
Επόμενο άρθροΕνημέρωση από τον ΣΟΝΦ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.