Με Θαπατέρο στη Βενεζουέλα ο Άρης Βασιλόπουλος!

0
Η ελληνική αποστολή στη Βενεσουέλα: Ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Καράκας Νίκος Κοτροκόης (πρώτος από αριστερά), ο πρώην Πρωθυπουργός της Ισπανίας Χοσέ Λουίς Θαπατέρο (στο κέντρο της φωτογραφίας), ο οποίος θέλησε να ενημερωθεί για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.
Η ελληνική αποστολή στη Βενεσουέλα: Ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Καράκας Νίκος Κοτροκόης (πρώτος από αριστερά), ο πρώην Πρωθυπουργός της Ισπανίας Χοσέ Λουίς Θαπατέρο (στο κέντρο της φωτογραφίας), ο οποίος θέλησε να ενημερωθεί για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.
Η ελληνική αποστολή στη Βενεζουέλα: Ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Καράκας Νίκος Κοτροκόης (πρώτος από αριστερά), ο αντιπεριφερειάρχης Πέτρος Φιλίππου, ο πρώην Πρωθυπουργός της Ισπανίας Χοσέ Λουίς Θαπατέρο (στο κέντρο της φωτογραφίας), η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μπέττυ Σκούφα και ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Άρης Βασιλόπουλος.

 

Στη Βενεζουέλα βρίσκονται από την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου και μετά απο πρόσκληση της Πρεσβείας της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Αθήνα, η Βουλευτής του Σύριζα Μπέττυ Σκούφα, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Αρης Βασιλόπουλος, ως μέλη της Διεθνούς Επιτροπής Παρατηρητών για τις βουλευτικές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 6 Δεκεμβρίου.

Το σεμινάριο της πρώτης ημέρας ξεκίνησε με την εναρκτήρια ομιλία της Προέδρου της Εθνικής επιτροπής Εκλογών Tibisay Lucena Ramirez, η οποία μίλησε για τη διοργάνωση των εκλογών αλλά και για τη γενικότερη πολιτική κατάσταση στη χώρα, ιδιαίτερα δε αναφέρθηκε στις παροχές του κοινωνικού κράτους των κυβερνήσεων Chavez και Maduro. Το απόγευμα της ίδιας μέρας ειδικοί για τις εκλογές εξήγησαν στους παρατηρητές το εκλογικό σύστημα στη Βενεζουέλα και τους τρόπους με τους οποίους ελέγχονται οι εκλογές προκειμένου να εξασφαλισθεί το αδιάβλητο των εκλογών.

Tην Πέμπτη (3/12) η ομάδα των Διεθνών Παρατηρητών ξεναγήθηκε στο Εθνικό Κέντρο Παραγωγής των ηλεκτρονικών μηχανημάτων για τη διενέργεια των εκλογών και ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους του κέντρου, ενώ μετά το μεσημέρι παρακολούθησε διαλέξεις με πανεπιστημιακούς και δημοσιογράφους για τις εκλογές, για το κοινοβούλιο και για τη γενικότερη πολιτική κατάσταση στη Βενεζουέλα και κυρίως για όσα έγιναν την προεκλογική περίοδο. Το απόγευμα η αποστολή μετέβη στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του Προέδρου Nicolás Maduro.

Προηγούμενο άρθρο“Πόλεμος στα Εξάρχεια”!
Επόμενο άρθροΌλα έτοιμα…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.