Επιτυχημένο το τουρνουά “Πίστη”

0

PISTHΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά “Πίστη” στο δημοστικό γήπεδο Νέας Ιωνίας, την Παραμονή των Χριστουγέννων, με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων σε αγώνες διάρκειας 40 λεπτών: των παλαιμάχων Νέας Ιωνίας- Νέας Φιλαδέλφειας- ΠΑΟ Αλσούπολης και ποδοσφαιρικής ομάδας “Πίστη”, που πρόσφατα συστάθηκε. Έγιναν όμορφοι αγώνες, φιλικοί, του πνεύματος των Χριστουγέννων, αλλά και για τον σκοπό που έγιναν, δηλαδή την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων- Κηδεμόνων η “Πίστη”, παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις (καρκίνο).

Το δριμύ κρύο και το ακατάλληλο της ώρας (βραδινές ώρες), δεν επέτρεψε σε πολλούς φιλάθλους να παρακολουθήσουν τους αγώνες, παρόλα αυτά ο σκοπός επετεύχθη.

Και οι τρεις ομ άδες των παλαιμάχων τίμησαν δια του προέδρου της Ένωσης Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αθηνών, Στέλιου Σαρηδημητρίου, τον Σύλλογο “Πίστη”, παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών.

Τέλος ο Σύλλογος “Πίστη’ δια του προέδρου κ. Χρήστου Βλάχου, ευχαριστεί τις τρεις ομάδες των παλαιμάχων, που πήραν μέρος και ξεχωριστά τους προέδρους: Γιώργο Ουσταμπασίδη, Ξενοφώντα Μπουσού, Κατσό Σπύρο, τον προπονητή του ΠΑΟ Αλσούπολη, Παναγιώτη Καλαϊτζίδη και τον εκπρόσωπο του ΠΣΑΠ, Σταμάτη Συρίγο.

Προηγούμενο άρθρο«Χριστουγεννιάτικη» διαμαρτυρία 5μηνιτών δημοτικών υπαλλήλων στο υπ. Εργασίας
Επόμενο άρθροΕκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού σε υποκατάστημα τράπεζας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.