Ένας ΑΕΚτζής γράφει στον Άι Βασίλη…

Ένας "κιτρινόμαυρος" συντάκτης του Contra.gr γράφει ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη όχι για να του ζητήσει κάτι, αλλά για να δει γραμμένα τα ψυχολογικά του στο χαρτί...

0

aek-gramma-agio-vasiliΕίναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ Άγιε Βασίλη, για αυτό και εγώ δεν θα αρχίσω να σε παρακαλάω για δώρα αυτές τις γιορτές. Θα αφήσω τους άλλους να σε καλοπιάνουν κι εγώ θα τα καταφέρω μόνος μου, όπως κάθε χρόνο. Δεν θέλω ούτε να κακομεταχειρίζεσαι ταράνδους, βάζοντας τους να σέρνουν το έλκηθρο, ούτε να βάζεις ανήλικα παιδάκια για να σου πακετάρουν τα δώρα.

Του Γιώργου Μυλωνά

Θα απορείς τότε για ποιο λόγο σου γράφω. Σου γράφω γιατί ως γνήσιος ΑΕΚτζής έχω τα ψυχολογικά μου και θέλω να τα αποτυπώσω στο χαρτί για να τα ξεπεράσω.

Το μόνο που με νοιάζει Άγιε Βασίλη είναι να φτιάξω το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Βασικά θέλω να πέσουν τα πρώτα μπετά και μετά θα πάω μαζί με τους άλλους ομοϊδεάτες να το κτίσουμε τούβλο τούβλο, όπως “μαδίσαμε” το Νίκος Γκούμας πριν γκρεμιστεί. Δεν θέλω ούτε μπουλντόζες, ούτε γερανούς. Με τα χέρια μας θα το φτιάξουμε και ας κρατήσει περισσότερο κι από το να πάρουμε ξανά πίσω την Πόλη. Θα περιμένω. Έχω μάθει, άλλωστε, να περιμένω. Όπως δεν θέλω τη βοήθεια σου, δεν περιμένω και κανένα Μεσία να με σώσει. Έχω χορτάσει από δαύτους.

Άγιε Βασίλη ήρθαμε, είτε το έχουν καταλάβει είτε όχι. Βασικά να σου πω την αλήθεια δεν με νοιάζει αν τον έχουν καταλάβει. Με νοιάζει που το ξέρουμε εμείς. Εμείς είμαστε εδώ και αυτό μας αρκεί. Το “ερχόμαστε” το δικό μας ήταν διαφορετικό. Ούτε σπρώξιμο θέλουμε, ούτε διαιτησίες υπέρ μας, ούτε κούπες για να χουμε να τις δείχνουμε. Θέλω να πάρουμε ό,τι αξίζουμε όταν και αν το αξίζουμε.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, θέλω δύο επιθετικούς. Δεν θέλω ούτε τον Σουάρες ούτε τον Βάρντι. Δύο τύπους που να ξέρουν να κάνουν κοντρόλ και να στέλνουν την μπάλα στο “πλεχτό” για να σταματήσω να βασανίζω τον Κρισάντους με πράγματα που δεν του αρέσουν και για να αξιοποιήσω τους παίκτες που έχω στο κέντρο και ξέρουν πολλή μπάλα.

 

Σου υπενθυμίζω πως αυτά που σου έγραψα στο παραπάνω γράμμα και ιδιαίτερα αυτά της τελευταίας παραγράφου, τα έγραψα μόνο και μόνο για να τα βγάλω από μέσα μου, γιατί είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ.

ΠΗΓΗcontra.gr
Προηγούμενο άρθρο“Παιδεραστής” αποφυλακίστηκε και… συνέχισε το “έργο” του!
Επόμενο άρθροΘου-Βου έγινε… Αμερικάνος “φανερός” πράκτωρ της CIA!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.