Δευτέρα 2 Αυγούστου 2021

Το ΥΠΕΣ διαβεβαιώνει για… πολλούς διορισμούς το 2016!

dimosio-ergazomenos«Καθησυχάζει» το ΥΠΕΣ ότι θα γίνουν προσλήψεις στο κράτος και το 2016 και εξηγεί τι ακριβώς προβλέπει η Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου που παρατείνει «έως την 31n Δεκεμβρίου 2016» προηγούμενη Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου, για αναστολή των διορισμών και προσλήψεων στο δημόσιο»

Το υπουργείο Εσωτερικών με ανακοίνωσή του διευκρινίζει ότι η παράταση έως 31 Δεκεμβρίου 2016, της 33/2006 Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου για την αναστολή διορισμών και προσλήψεων στο Δημόσιο αφορά την τήρηση του κανόνα σύμφωνα με τον οποίο για κάθε πέντε αποχωρήσεις θα γίνεται μία πρόσληψη, ο οποίος ισχύει επί σειρά ετών λόγω των δημοσιονομικών συνθηκών.
Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Αυτή (σ.σ. η παράταση) δεν συνδέεται, σε καμία περίπτωση, με την πάγια βούληση, τους σχεδιασμούς και τη διαπραγματευτική θέση της κυβέρνησης για προσλήψεις σημαντικού αριθμού υπαλλήλων, μέσα στο 2016, για την κάλυψη επειγουσών αναγκών του Δημόσιου τομέα. Προσλήψεις οι οποίες θα είναι εμπροσθοβαρείς καθώς από 1/1/2017 θα ισχύει ο νέος κανόνας 1 προς 1 ως προς τις αποχωρήσεις/προσλήψεις».

ΠΗΓΗ:thetoc.gr

– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!