2o Γυμνάσιο Ν. Φιλαδέλφειας: “ΚαθαρίΖΩ τον προαύλιο χώρο του σχολείου μου”

0

Από το 2ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

65899+9 487974940 περίπου μαθητές του 2ο Γυμνασίου ανταποκρίθηκαν στην πρόταση του 15μελούς μαθητικού Συμβουλίου για καθαρισμό του προαύλιου χώρου και έδωσαν το πρωινό  της Κυριακής 15 Νοεμβρίου  το παρόν στην πρωτοβουλία αυτή.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων προμήθευσε τους μαθητές με  γάντια, σακούλες, σκούπες, τσουγκράνες και κλαδευτικά και αυτοί ανέλαβαν δράση. Οι μαθητές σε 3 ώρες καθάρισαν όλο τον προαύλιο χώρο, το χώρο πίσω από τις κερκίδες, έκοψαν και μάζεψαν τα ξερά χόρτα και τα κλαδιά. Οι κάδοι έξω από το σχολείο γέμισαν και μαζί με 30 γιγαντοσακούλες απορριμμάτων αναμένουν  την συγκομιδή τους.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων συγχαίρει τους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας που με κέφι και χαμόγελο έλαβαν μέρος στην πρωτοβουλία αυτή και απέδειξαν πως η συλλογική δράση είναι κάτι που μαθαίνεται  και ξεκινάει από τα μαθητικά χρόνια.

 

Ο Πρόεδρος                                                                  Η Γ. Γραμματέας

 

Αλέξανδρος Γούλας                                            Γεωργία Αλεξάκη-Χρυσοβέργη

Προηγούμενο άρθρο“Χρηματιστήριο ζωών”! Ούτε λέξη για τους νεκρούς στο Λίβανο;
Επόμενο άρθροΤέλη Κυκλοφορίας: Τι θα πληρώσουμε για το 2016!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.