Τρομερά επεισόδια στη Λεωφόρο-Αναβλήθηκε το ντέρμπι (Videos)

0

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / SUPERLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOSΤην απόφαση να μην διεξαχθεί τελικά το ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στο γήπεδο της Λεωφόρου έλαβε ο διαιτητής Παππάς, μετά τα εκτεταμμένα επεισόδια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.


Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσεις στις 19.30, ωστόσο λόγω των επεισοδίων προκλήθηκε σημαντική καθυστέρηση.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (SUPERLEAGUE 2015-2016) ÈÅÏÄÙÑÉÄÇÓ  ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ  PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (SUPERLEAGUE 2015-2016)Εντός του αγωνιστικού χώρου, ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δέχθηκαν επίθεση με φωτοβολίδες κατά το ζέσταμα της ομάδας, με τον Φινμπόγκασον να καίγεται (όπως δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης).

Πλέον οι πράσινοι κινδυνεύουν με βαριά καμπάνα. Διαβάστε τι προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος:

“Άρθρο 3 αθλητικού νόμου 4326/2015.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ  PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (SUPERLEAGUE 2015-2016)Ο αρμόδιος για τον Αθλητισμό Υπουργός μπορεί επίσης, για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να αποτραπεί η επανάληψη τέτοιων γεγονότων και συμπεριφορών,να απαγορεύει προσωρινά, για μία ή περισσότερες αγωνιστικές, τη διεξαγωγή συγκεκριμένων αγώνων ή να διακόπτει οριστικά πρωταθλήματα ή άλλες διοργανώσεις, με αιτιολογημένη απόφαση που λαμβάνεται έπειτα από γνώμη της Διαρκούς Επιτροπής για την Αντιμετώπιση της Βίας, καθώς και της οικείας αθλητικής ομοσπονδίας”.

Σοβαρά επεισόδια εντός κι εκτός γηπέδου
Νωρίτερα, είχαν σημειωθεί επεισόδια έξω από το γήπεδο, όταν απαγορεύτηκε η είσοδος σε οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Περίπου μία ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του ντέρμπι, οι οπαδοί που δεν μπήκαν μέσα στο γήπεδο της Λεωφόρου συγκρούστηκαν με τις Αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα μίνι πετροπόλεμο γύρω από το γήπεδο και στους δρόμους της περιοχής.

Αρκετή ώρα αργότερα είχαμε σοβαρά επεισόδια στη θύρα πάνω από τη φυσούνα, με τα ΜΑΤ να έρχονται σε μάχη σώμα με σώμα με οπαδούς. Το όλο περιστατικό κράτησε για πέντε λεπτά. Λίγο αργότερα μπήκε στο γήπεδο και δεύτερη διμοιρία για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Άνθρωπος της ασφαλείας των πράσινων προσπάθησε να διώξει κόσμο και φωτογράφους, αλλά συγκρατήθηκε από την Αστυνομία.

ΠΗΓΗsport24.gr
Προηγούμενο άρθροΣΟΚ! Παππούς βίαζε την εγγονή του μαζί με τον ανήλικο αδελφό της, στην Κύπρο!
Επόμενο άρθροΗ εξέγερση του Θερίσου & ο επαναστατικός Βενιζέλος μέσα από 9 επιστολές
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.