Συνελήφθη ο “Διαρρήκτης με το Τσεκούρι” που “χτυπούσε” και στη Νέα Φιλαδέλφεια!

0

tsekoyriΣε σύλληψη 41χρονου προχώρησε το Τμήμα Ασφάλειας της Νέας Ιωνίας, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει κατάστημα της περιοχής. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα τσεκούρι, ένας φακός, ένας σκούφος και γάντια.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 41χρονος το τελευταίο δίμηνο, από κοινού με έναν συνεργό του που αναζητείται, διέπρατταν συστηματικά -μεταμεσονύχτιες κυρίως ώρες- διαρρήξεις καταστημάτων (κομμωτήρια, ψητοπωλεία, εστιατόρια κ.λπ.). Συγκεκριμένα, με τη χρήση τσεκουριού, έσπαζαν τους υαλοπίνακες των καταστημάτων και στη συνέχεια εισέρχονταν σε αυτά και αφαιρούσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιασθεί 17 περιπτώσεις διαρρήξεων οι περισσότερες από τις οποίες έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Ιωνία, Νέο Ηράκλειο και Μεταμόρφωση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλα αδικήματα.

Προηγούμενο άρθρο“Ενωση Δημοτών”: Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής συναντήθηκε με στελέχη της παράταξης του (photos)
Επόμενο άρθροΦασιστική και άνανδρη επίθεση στον βουλευτή Κουμουτσάκο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.