«Συνέχιση του “Βοήθεια στο Σπίτι” και το 2016»

0

voitheia-sto-spitiΟ Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ, από τη Χίο, συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, διαβεβαίωσε τη συνέχιση του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και το 2016.Τη σχετική διαβεβαίωση, ο κ. Τέρενς Κουίκ, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, έδωσε και στον Πρόεδρο του τμήματος Χίου της ΑΔΕΔΥ, λέγοντας ότι, το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» θα συνεχιστεί κανονικά με την έναρξη της νέας χρονιάς.

Το θέμα τέθηκε από τον τοπικό Πρόεδρο της ΑΔΕΔΥ και μία εκπρόσωπο των εργαζομένων στο σχετικό Πρόγραμμα, αφού ως γνωστό οι συμβάσεις των εμπλεκομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι» λήγουν 31.12.2015 και ο φόβος για μη συνέχιση αυτού είναι μεγάλος.

Προηγούμενο άρθρο18χρονη έπεσε από τον 8ο όροφο πολυκατοικίας στον Κολωνό
Επόμενο άρθροΕιδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.