Ανακοίνωση της τοπικής Ν.Δ. για τις “δηλώσεις Φίλη”

0

55155555Η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας καταδικάζει απερίφραστα τις ήδη γνωστές δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη που αφορούν στην  Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, ιστορικό γεγονός το οποίο είναι επισήμως αναγνωρισμένο τόσο από διεθνείς οργανισμούς (το 2007 από την Διεθνή Ένωση Μελετητών Γενοκτονιών, IAGS), όσο και από την Ελληνική Βουλή (το 1994 ψήφισε ομόφωνα την ανακήρυξη της 19ης Μαϊου ως “Ημέρα Μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων στον Μικρασιατικό Πόντο”).

Η ευαισθησία των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις τότε διώξεις και τις θηριωδίες των Τούρκων έναντι του Ελληνισμού (Μικρασιάτες, Πόντιοι, Κωνσταντινουπολίτες) είναι δεδομένη, ανεξαρτήτως ιδεολογικής τοποθέτησης.

Προηγούμενο άρθροΑνακοινώσεις του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθρο“Ενωση Δημοτών”: Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής συναντήθηκε με στελέχη της παράταξης του (photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.