Αισιοδοξία για την κατασκευή του νέου 3ου Γυμνασίου-Λυκείου

0

Από τον Δήμο Φιλαδέλφειας-χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

3oghmnasioΟ Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθ. Σύμβουλο των “Κτιριακών Υποδομών Α.Ε”, κ. Η. Δρούλια.
Η συνάντηση αυτή μας κάνει να αισιοδοξούμε καθώς η πλευρά των “Κτιριακών Υποδομών Α.Ε” μας διαβεβαίωσε πως το έργο του 3ου Γυμνασίου-3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας είναι ώριμο και θα ενταχθεί στο νέο ΕΣΠΑ ’14-΄20, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα του Δεκεμβρίου.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος, Άρης Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος της Β΄ Σχολικής Επιτροπής, Γιώργος Ανεμογιάννης, ενώ εκ μέρους της επιτροπής διεκδίκησης για την ανέγερση του σχολικού συγκροτήματος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέως και Κηδεμόνων, Τ. Κωνσταντινίδης και ο Γ. Οικονόμου.

Προηγούμενο άρθροΔιαδημοτικό Πρόγραμμα Στέγασης και Επαγγελματικής Επανένταξης Αστέγων
Επόμενο άρθροΚατήργησαν το εθνόσημο από τις στολές των στρατιωτικών!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.