Ένταση στο Πολυτεχνείο στην κατάθεση στεφάνου από τον Αλέξη Τσίπρα!

0

aleksis-tsipras-polutexneioΈνταση επικράτησε πριν από λίγο στο Πολυτεχνείο με αφορμή την έλευση του Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να καταθέσει στεφάνι. Ομάδα φοιτητών που αντέδρασε στο άκουσμα της είδησης ότι ο πρωθυπουργός μεταβαίνει στο χώρο προσπάθησε να κλείσει την είσοδο προς το μνημείο με αποτέλεσμα να έρθει στα χέρια με άλλους φοιτητές που αντέδρασαν.

Σε τεταμένο κλίμα κατέθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 

Λίγο πριν την άφιξη του κ. Τσίπρα στον χώρο, αλλά και μετά την αποχώρησή του, δεν έλειψαν οι φωνές και τα σπρωξίματα μεταξύ των συγκεντρωμένων.

Φοιτητές που αντέδρασαν στο άκουσμα της είδησης ότι ο Πρωθυπουργός μετέβαινε στον χώρο προσπάθησαν να κλείσουν την είσοδο με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια με άλλους φοιτητές.

Πολλοί από τους συγκεντρωμένους αντιδρούσαν στην παρουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης στο σημείο.

Ο κ. Τσίπρας έμεινε για λίγα λεπτά στο Πολυτεχνείο και δεν έκανε καμία δήλωση. Λίγο αργότερα στεφάνι κατέθεσαν ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ενώ νωρίτερα στεφάνια κατέθεσαν ο υπουργός Παιδείας Αλέκος Φλαμπουράρης και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης.

Προηγούμενο άρθροΣεισμός Λευκάδας: Μία γυναίκα νεκρή…
Επόμενο άρθροΑγώνας για την Πίστη…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.