“Εξω” η Βίκυ Σταμάτη!

1

3453245Ελεύθερη είναι μετά από τρία χρόνια κράτησης η Βίκυ Σταμάτη σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, βασικού κατηγορουμένου σε υποθέσεις για εξοπλιστικά.

Η πόρτα των φυλακών άνοιξε για τη Βίκυ Σταμάτη με απόφαση του πενταμελούς εφετείου κακουργημάτων ενώπιον του οποίου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση των εξοπλιστικών με βασικό κατηγορούμενο τον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο.

Το δικαστήριο έκανε δεκτή τη σχετική πρόταση της εισαγγελέως της έδρας και έχει αποσυρθεί προκειμένου να καταλήξει στους όρους που θα επιβληθούν στην Βίκυ Σταμάτη.

Υπενθυμίζεται ότι η Βίκυ Σταμάτη είχε καταθέσει μέχρι σήμερα έξι συνολικά αιτήματα αποφυλάκισης, ωστόσο, κανένα δεν είχε γίνει δεκτό.

Προηγούμενο άρθροΥπόθεση Βιασμού 7χρονου από ανηλίκους & προσπάθεια συγκάλυψης…
Επόμενο άρθροΡαντεβού Σκουρλέτη, ΑΕΚ και Βασιλόπουλου για το Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.