Γήπεδο ΑΕΚ: Κάλεσμα για συγκέντρωση από τους παλαίμαχους!

0

Τη δική τους προσπάθεια στο θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου είναι αποφασισμένοι να κάνουν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ. Οι ποδοσφαιριστές που μεγαλούργησαν τις προηγούμενες δεκαετίες στη Νέα Φιλαδέλφεια, καλούν τον κόσμο της Ένωσης την Πέμπτη (8/10) σε μια ειρηνική συγκέντρωση έξω από το πνευματικό κέντρο της πόλης.

Εκείνη τη μέρα στις 19:00 είναι προγραμματισμένο να συζητηθεί η δημόσια διαβούλευση της περιβαλλοντικής μελέτης για την «Αγιά Σοφιά». Οι παλαίμαχοι θέλουν τον κόσμο στο πλευρό τους για να μπορέσουν με κόσμιο πάντα τρόπο να πιέσουν καταστάσεις και να ανοίξουν τον δρόμο.

Το περασμένο Σάββατο αρκετοί από τους «κιτρινόμαυρους» βετεράνους βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια και ενημερώθηκαν από τους Νίκο Στράτο, Δημήτρη Ανδριόπουλο για τις κινήσεις που έχει κάνει η ΑΕΚ, αλλά και τα εμπόδια που εμφανίζονται από την πλευρά του δήμου.

ΠΗΓΗnovasports.gr
Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση με τη Δούρου ζητά η ΑΕΚ για το γήπεδο
Επόμενο άρθροΧαλκηδόνιο Ωδείο: Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής για παιδιά και εφήβους (9-18 ετών)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.