Χαλκηδόνιο Ωδείο: Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής για παιδιά και εφήβους (9-18 ετών)

0

xalkidΕργαστήρι δημιουργικής γραφής με σκοπό το ξεκλείδωμα της φαντασίας των παιδιών μέσω ασκήσεων και θεωρίας που κινητοποιούν την έμπνευση, αλλά επίσης την επιχειρηματολογία.

Τα παιδιά θα οργανώσουν επίσης τον τρόπο σκέψης τους, μαθαίνοντας πως γίνεται να δομήσουν σε στέρεες βάσεις τους ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ των λογοτεχνικών ηρώων που θα αναπτύξουν. Θα μάθουν  τη σημασία και τη σωστή χρήση του ΧΡΟΝΟΥ και του ΤΟΠΟΥ στις αφηγήσεις τους.

Τα παιδιά θα παρουσιάζουν μπροστά στα υπόλοιπα μέλη τα κείμενα τους. Από τα κείμενα των παιδιών προκύπτουν πάντα πολλές επισημάνσεις, που οδηγούν σε βελτιώσεις βήμα- βήμα και επέκταση-ενίσχυση της θεωρητικής υποδομής τους.

Με απλά λόγια μέσα από πρακτικά παραδείγματα, θα προκύπτει μεγάλο μέρος της θεωρίας.

Επίσης αρκετές ασκήσεις θα έχουν παιγνιώδη μορφή.

Εισηγητής:Γιάννης Αγγουριδάκης-Συγγραφέας

Έναρξη Εργαστηρίων με Δωρεάν Δοκιμαστικό Μάθημα το Σάββατο 19 Μαρτίου 11π.μ.-1.00 μ.μ στο Χαλκηδόνιο Ωδείο της Μεταμόρφωσης (Σολωμού 56 Μεταμόρφωση)

Δηλώσεις Συμμετοχής στα τηλ.2102530080 και 2102856196

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Κάλεσμα για συγκέντρωση από τους παλαίμαχους!
Επόμενο άρθροΑνακοινώσεις του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.