Βρέθηκε νεκρή γυναίκα στην πλαζ του Πειραιά – Υποψίες ότι είναι η αγνοούμενη από το Καματερό!

0

ekav_asthenoforoΗ φρίκη και η αγωνία δεν έχουν τελειωμό από τα αποτελέσματα που άφησε πίσω της η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την Πρωτεύουσα αλλά και πολλές άλλες περιοχές της χώρας.

Ενώ οι έρευνες επί δύο 24ωρα για τον εντοπισμό της αγνοούμενης γυναίκας στο Καματερό συνεχίζονται, νωρίτερα το πρωί, περαστικοί από την Φρεαττύδα του Πειραιά είδαν στην πλαζ Παρασκευά την σορό μίας νεκρής γυναίκας.
Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική από άντρες της οποίας ανασύρθηκε η σορός της άγνωστης μέχρι στιγμής γυναίκας και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο του Τζάνειου Νοσοκομείου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί η σορός της γυναίκας αυτής ώστε να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για την αγνοούμενη από τον Καματερό και εάν είναι αυτή ενδεχομένως να κατέληξε εκεί από τα ρέματα, ή εάν είναι κάποια άλλη γυναίκα τυχόν επίσης θύμα της κακοκαιρίας.

Συγγενείς της αγνοούμενης αναμένεται να κληθούν στο Τζάνειο για τυχόν αναγνώριση, καθώς η αγωνία στο δράμα κορυφώνεται.

Συνολικά μέχρι και σήμερα τα ξημερώματα η Πυροσβεστική δέχτηκε από την Αττική 3.706 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και παροχές βοήθειας και η Άμεση Δράση τουλάχιστον άλλες 700.

Την ίδια ώρα, η κακοκαιρία έπληξε και την Χίο, με αποτέλεσμα το βράδυ η Πυροσβεστική να δεχτεί 6 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από τα Καρδάμυλα ενώ στην ίδια περιοχή χρειάστηκε να γίνει επιχείρηση διάσωσης και απεγκλωβισμού ενός οδηγού που παρασύρθηκε το αυτοκίνητό του από χείμαρρο ευτυχώς με επιτυχή κατάληξη.

Προηγούμενο άρθρο“Ωραίο Γήπεδο κύριε Δήμαρχε”!
Επόμενο άρθρο“‘Η 23% ΦΠΑ στην ιδιωτική Παιδεία ή τίποτα!”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.