Μυρτώ: Αισιόδοξα μηνύματα για την υγειά τής 18χρονης από τη Νέα Χαλκηδόνα!

1

mirtofiladelfeia1 Για την 18χρονη Μυρτώ το μαρτύριο ξεκίνησε το καλοκαίρι 2012, όταν μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε από Πακιστανό στην Πάρο έδωσε τον δικό της αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή. Η κατάστασή της ιδιαίτερα σοβαρή, την οδήγησε σε ειδικό κέντρο στη Βοστώνη όπου παρέμεινε για επτά μήνες. Στη συνέχεια η Μυρτώ επιστρέφει στην Ελλάδα και από τότε νοσηλεύεται στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Animus στη Λάρισα.

Μιλώντας στην Espresso η διευθύντρια του κέντρου κ. Σαραμούρτση περιγράφει την κατάσταση της Μυρτούς: «Η Μυρτώ αντιλαμβάνεται τα πάντα. Δίνουμε πλέον μεγάλη έμφαση στην επίτευξη της λεκτικής επικοινωνίας, δηλαδή όλα αυτά που συνειδητοποιεί να μπορεί και να τα πει. Δεν υπάρχει στιγμή μέσα στην ημέρα που να μην επικοινωνεί. Δεν φαίνεται να πονάει και μπορεί να κάνει κίνηση ενεργητική με εντολή στο αριστερό της χέρι». Όπως τονίζει μάλιστα, η Μυρτώ μπορεί να σταθεί όρθια με τη βοήθεια των γονιών της.

Προηγούμενο άρθροΝέα Χαλκηδόνα: «Φασόν» η αδήλωτη εργασία με Μπαγκλαντεσιανούς!
Επόμενο άρθροΣκέψεις για… Μεγάλες αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.