Νέα Χαλκηδόνα: «Φασόν» η αδήλωτη εργασία με Μπαγκλαντεσιανούς!

0

astynomiaΑιφνιδιαστικό έλεγχο σε επιχείρηση κατασκευής και εμπορίας ενδυμάτων (φασόν), στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας, πραγματοποίησαν χθες το πρωί αστυνομικοί σε συνεργασία με την Κεντρική Υπηρεσία Ελέγχων του Ι.Κ.Α και έβγαλαν… «λαβράκι».

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός, υπήκοος Μπαγκλαντές, ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος απουσίαζε και αναζητείται, απασχολούσε παράνομα  έξι αλλοδαπούς, υπηκόους Μπαγκλαντές, οι οποίοι στερούντο αδείας εργασίας και παραμονής στην χώρα μας και συνελήφθησαν. Συνελήφθη επίσης  ένας υπήκοος Μπαγκλαντές  ως  προσωρινά υπεύθυνος της επιχείρησης.

Από το Ι.Κ.Α. επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα για την αδήλωτη εργασία ύψους 157.992 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΗΓΗnewsbeast.gr
Προηγούμενο άρθροΕμπλοκή κόρης πρώην προέδρου της Βουλής σε θανατηφόρο τροχαίο
Επόμενο άρθροΜυρτώ: Αισιόδοξα μηνύματα για την υγειά τής 18χρονης από τη Νέα Χαλκηδόνα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.