Με Συγκλονιστικά σκίτσα αντέδρασε ο κόσμος για το τρίχρονο Αγγελούδι! (photos)

0

Η φωτογραφία του τρίχρονου αγοριού από την Συρία είναι σίγουρα η πιο επιδραστική και αναμφίβολα η πιο εμβληματική μέχρι στιγμής για όλα όσα συμβαίνουν στην Μεσόγειο τους τελευταίους μήνες. Μία εικόνα που πραγματικά συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη και έβαλε το θέμα στο επίκεντρο των συζητήσεων στα social media παγκοσμίως.

Οι άνθρωποι αντέδρασαν με ιδιαίτερα φορτισμένο τρόπο απέναντι στο θέαμα ενός άψυχου κορμιού τριών χρόνων, ξαπλωμένο μπρούμυτα στην ακροθαλασσιά. Και οδήγησε δεκάδες χρήστες του Διαδικτύου να πάρουν θέση, εκδηλώνοντας ο καθένας με τον δικό του τρόπο την τραυματική εμπειρία που έζησαν αντικρύζοντας αυτή την εικόνα. Δείτε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές από τον παγκόσμιο ιστό, αρκετά εκ των οποίων πραγματικά είναι ιδιαίτερα ευρηματικές και σίγουρα πολύ συγκινητικές…

boyy boy1 boy2 boy3 boy4 boy5 boy6 boy7 boy8 boy9 boy10 boy11

 

 

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΕίπε στους αστυνομικούς να κάνουν “τρίο” για να μην της κόψουν κλήση!!!
Επόμενο άρθροΠαιδικοί Σταθμοί: Διευκρινίσεις για τη χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.