Άλσος Ν.Φ.: Γκρεμίστηκε ο Κένταυρος τα χαράματα!

10

kentayros-nea-filadelfeia-katedafish (2)Τον απόλυτο αιφνιδιασμό πέτυχε η διοίκηση το δήμου έναντι των καταληψιών του Κένταυρου στο άλσος την Τετάρτη τα χαράματα!

Με απόλυτη μυστικότητα είχε οργανώσει την νόμιμη επιχείρηση -υπήρχαν αποφάσεις Δ.Σ. & άδεια κατεδάφισης- και την κατάλληλη στιγμή που οι καταληψίες απουσίαζαν λόγω θέρους… έστειλε τα μηχανήματα και… ο “Κένταυρος” είναι πλέον ανάμνηση!

Τα συγχαρητήριά μας στον δήμαρχο Αρη Βασιλόπουλο και την διοίκηση του δήμου για την έξυπνη τακτική που χρησιμοποίησαν, και η απόφαση της κατεδάφισης εφαρμόστηκε χωρίς να “ανοίξει ρουθούνι”.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του Δ.Φ.Χ.:

“Συνεργεία του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας προέβησαν σήμερα το πρωί σε κατεδάφιση του αναψυκτηρίου «Κένταυρος» στην περιοχή της λίμνης εντός του Άλσους. Πρόκειται για κτίσμα που είχε κατασκευαστεί σε μικρότερες διαστάσεις τη δεκαετία του ’60, επεκτάθηκε διαδοχικά χωρίς καμία αδειοδότηση και παρέμενε κλειστό από το 2011 ως αυθαίρετο. Η απόφαση για την κατεδάφιση του Κενταύρου εκκρεμούσε από το 2011, ενώ η δημοτική αρχή είχε προβεί σε ανακοίνωση για την κατεδάφιση του «Κεντάυρου» ήδη από το Μάρτιο.

Το ερχόμενο φθινόπωρο ο χώρος του Κενταύρου θα αναδασωθεί, ενώ θα αναζητηθεί νέος χώρος εντός του Άλσους, σε συνεννόηση με τη Δασική υπηρεσία, για την ανέγερση και λειτουργία δημοτικού αναψυκτηρίου. Τέλος, ύστερα από την κατεδάφιση και των «Ρώσικων» πριν λίγους μήνες, ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας θα προχωρήσει τους επόμενους μήνες στην κατεδάφιση και την απομάκρυνση όλων των αυθαίρετων κτισμάτων εντός του Άλσους».

kentayros-nea-filadelfeia-katedafish (6) kentayros-nea-filadelfeia-katedafish (5) kentayros-nea-filadelfeia-katedafish (4) kentayros-nea-filadelfeia-katedafish (3) kentayros-nea-filadelfeia-katedafish (1)αλ

Προηγούμενο άρθρο“Πουλούσε” Λουλούδια και “βούταγε” κινητά & πορτοφόλια!!!
Επόμενο άρθροΗμερίδα για τις επιχειρήσεις του δήμου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο Αρης Βασιλοπουλος Δήμαρχος Νέα Φιλαδέλφειας έχει πλέον ξεκάθαρα περάσει στο απέναντι στρατόπεδο παρέα με τον Τσίπρα και τους λοιπούς προδότες που ήδη σχεδιάζουν εκκαθαρίσεις στα Εξάρχεια και ειδικά δικαστηρια για όσους έχουν σχέδιο εκτός ΕυΠερισσότερα…

  2. ετσι πρωτα τα αγρια ζωα μετα τα υπολοιπα και μετα τα σκουπιδια και τωρα η καταστροφη …….ελπιζω σε κατι πιο ομορφο να γινει λεμε τωρα τουλαχισον ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ και οχι μονο ΑΝΑΜΗΝΣΕΙΣ ΜΑΣ……..ΚΡΙΜΑ….

  3. Ωραιοι ειστε ,συγχαρητηρια ….ειδατε ποσο ευκολο ειναι να γκρεμιζεις ….το κανατε και αυτο ….οτι ωραιο βρηκατε το ρημαξατε ….ο ”Κενταυρος” εγκαινιαστηκε το 1973 περιπου επι χουντας …ναι .Περισσότερα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.