Διαμελίστηκε Ρωσίδα τουρίστρια από ταχύπλοο στη Ρόδο

0

4555Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το απόγευμα 37χρονη τουρίστρια από τη Ρωσία, η οποία διαμελίστηκε από ταχύπλοο, ενώ κολυμπούσε στην περιοχή Τραουνού Αφάντου Ρόδου.

Η άτυχη Ρωσίδα αναζητούνταν από χθες το βράδυ όταν στην παραλία βρέθηκαν τα προσωπικά της αντικείμενα και δυστυχώς εντοπίστηκε διαμελισμένη σήμερα τα ξημερώματα.

Ως υπεύθυνος για το δυστύχημα αυτό, συνελήφθη και εξετάζεται από άνδρες του λιμεναρχείου της Ρόδου, χειριστής ταχύπλοου σκάφους το οποίο το απόγευμα του Σαββάτου κινούνταν στην ευρύτερη περιοχή, εκτελώντας θαλάσσια σπορ.

Πρόκειται για 43χρονο Ελβετό, ο οποίος κρατείται και πρόκειται να παραπεμφθεί στην αντιεισαγγελέα πρωτοδικών Ρόδου εντός της ημέρας.

ΠΗΓΗΑΜΠΕ
Προηγούμενο άρθροZεν πρεμιέ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου…
Επόμενο άρθροΤα παιδιά της Ελλάδας γράφουν ιστορία στις 21.15 (ΕΡΤ2)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.