Πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ έμεινε παράλυτη μετά από άλμα της

0

kiraΆσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην Κίρα Γκρίνμπεργκ. Η πρωταθλήτρια Αυστρίας στο άλμα επί κοντώ τραυματίστηκε στην προπόνηση και παρά τις προσπάθειες των γιατρών έμεινε παράλυτη.

Η 21χρονη αθλήτρια προσγειώθηκε άσχημα μετά από ένα άλμα της, με συνέπεια να υποστεί κακώσεις στον αυχένα και τη σπονδυλική στήλη. Αμέσως μεταφέρθηκε σε κλινική του Ινσμπρουκ, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν κάταγμα του πέμπτου αυχενικού σπόνδυλου και άμεσα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η αθλητική ομοσπονδία της Αυστρίας, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η ζημιά ήταν αδύνατο να επιδιορθωθεί, με συνέπεια να μείνει παραπληγική.

Η νεαρή αθλήτρια ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, κάτοχος του εγχώριου ρεκόρ στο επί κοντώ με 4,45 μ.

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροΔείτε πότε θα πληρώσει η Ελλάδα τη τελευταία δόση από τα μνημόνια…
Επόμενο άρθροΑπό επιλόχεια κατάθλιψη πάσχει η 35χρονη που πέταξε το 5 ημερών μωρό της στον ακάλυπτο στα Πατήσια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.