Δείτε πότε θα πληρώσει η Ελλάδα τη τελευταία δόση από τα μνημόνια…

0

lefta_euroΕκτός απροόπτου και νέου δανείου η Ελλάδα θα αποπληρώνει μέχρι και το 2073 τα μέχρι τώρα συναφθέντα δάνεια περιλαμβανομένου του νέου τριετούς δανείου που συμφώνησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ευρωπαίους εταίρους, αναφέρει το Business Insider.

Σύμφωνα με την έκθεση, η ανησυχία για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους κάνει ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες να απαιτούν περισσότερες μεταρρυθμίσεις, πέραν των μέτρων λιτότητας που ήδη έχουν εγκριθεί από το Κοινοβούλιο, ως προαπαιτούμενα.

Προστίθεται πως η φύση των μέτρων αυτών αναμένεται να ενισχύσουν την εχθρότητα των πολιτών για τους Θεσμούς, ενώ το γεγονός πως η Ελλάδα πρέπει να αποπληρώσει οφειλές ύψους 3,2 δισεκατομμυρίων ευρώ στην ΕΚΤ στις 20 Αυγούστου καθιστά τη θέση της αδύναμη, αφού δεν μπορεί να αποπληρώσει αν δεν λάβει την πρώτη δόση.

Ακόμη όμως και αν η συμφωνία κλείσει ως τότε, παραμένει το πρόβλημα του υπέρογκου χρέους, που επιτείνεται από την άρνηση της Γερμανίας να δεχτεί “κούρεμα”, παρά μόνο αναδιάρθρωση με 20ετή περίοδο χάριτος, με συνολική επιμήκυνση 40 ετών.

Το Business Insider δημοσιεύει το παρακάτω γράφημα:

1graf

Προηγούμενο άρθροΤι είναι το Blue Moon που θα αγκαλιάσει τον ουρανό την Παρασκευή;;;
Επόμενο άρθροΠρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ έμεινε παράλυτη μετά από άλμα της
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.