Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατέλαβε τα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αμαλίας – Έκαψαν σημαία της Ε.Ε

1

antarsyaΤα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα στην οδό Αμαλίας κατέλαβαν μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Φώναξαν συνθήματα υπέρ του “Όχι” στο δημοψήφισμα και έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

“Όχι μέχρι τέλους! Σας σιχαθήκαμε, δε σας φοβόμαστε. Όχι στις κανιβαλικές προτάσεις των δανειστών, όχι στις αντιλαϊκές προτάσεις της κυβέρνησης, όχι στο μαύρο μέτωπο ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ” γράφει το τεράστιο πανό που κρέμασαν στο μπαλκόνι των γραφείων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μέλη της Αντικαπιταλιστικής Αριστερής Συνεργασίας για την Ανατροπή.

Τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που υποστηρίζουν το “Όχι” στο δημοψήφισμα φώναξαν συνθήματα και πέταξαν φειγ βολάν. Στη συνέχεια έκαψαν μια μεγάλη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

simaia

simaia2

simaia3

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΟμιλία Τσίπρα αύριο στο Σύνταγμα
Επόμενο άρθροΓιούνκερ: “Ήμασταν τόσο κοντά, ο Βαρουφάκης μπλόκαρε τη συμφωνία”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.