Θετικές οι πρώτες αντιδράσεις για την ελληνική πρόταση

0

654+65+Κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας διαμορφώνουν οι πρώτες αντιδράσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων στην πρόταση που κατέθεσε χθες η ελληνική κυβέρνηση.
Σοβαρές και αξιόπιστες οι ελληνικές προτάσεις, δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας Francois Hollande, ενώ ο υπουργός Οικονομίας της χώρας Emmanuel Macron σημείωσε ότι η πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσιες των πιστωτών υπογραμμίζοντας την ανάγκη για συζήτηση του θέματος του χρέους.
Πιθανώς και σήμερα η απόφαση για την ελληνική πρόταση, δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup, Jeroen Dijsselbloem.
“Είναι ένα πολύ μακροσκελές κείμενο, όμως οφείλουμε να εξετάσουμε αν είναι επαρκώς συγκεκριμένο, αν η εφαρμογή του θα αποφέρει αρκετά χρήματα, αν τα οικονομικά αποτελέσματα είναι αρκετά ισχυρά”, δήλωσε ακόμη. “Υπάρχουν ομάδες για να το εξετάσουν αυτό στην ΕΚΤ, στο ΔΝΤ και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, συνεπώς τις αφήνω να κάνουν τη δουλειά τους”, πρόσθεσε.

Προηγούμενο άρθροΠότε ανοίγουν τα σχολεία για την νέα σχολική χρονιά
Επόμενο άρθροΟ Βαρουφάκης “την έκανε” για τριήμερο στην Αίγινα!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.