Σήκωσε τα δίχτυα και είδε ένα καρχαρία 350 κιλών – Δείτε τις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο των social media!

0

karxarias1Δεν πίστευε στα μάτια του όταν τραβούσε τα δίχτυα της πρωινής του ψαριάς, o ψαράς και ιδιοκτήτης ταβέρνας στα Χανιά, καθώς τη συγκεκριμένη λεία σίγουρα δεν την περίμενε.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας «Μάλεμε» στα Χανιά που σήμερα το πρωί είχε βγει για ψάρεμα στα ανοιχτά τραβώντας τα δίχτυα που είχε ρίξει για ψάρεμα κοντά στο νησί «Ποντικός» δυτικά της Γραμβούσας, διαπίστωσε έκπληκτος πως μέσα σε αυτά είχε μπλεχτεί ένας καρχαρίας βάρους 350 κιλών περίπου και μήκους 4 μέχρι 5 μέτρων.

Ο καρχαρίας όταν βγήκε στη στεριά, ήταν νεκρός. Να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο είδος καρχαρία είναι ο γνωστός και στις ελληνικές θάλασσες ως «σαπουνάς». Πρόκειται για καρχαρία που τρέφεται μόνο με άλλα θαλάσσια είδη και δεν είναι καθόλου επιθετικός.

Επισημαίνεται επίσης ότι το συγκεκριμένο είδος επιβιώνει σε μεγάλα βάθη καθώς προτιμά μόνο τις κρύες θάλασσες.

karxarias2

karxarias3

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΦυλάκισαν τρεις γυναίκες και τις εξωθούσαν στην πορνεία
Επόμενο άρθροΒίντεο από το εκπληκτικό Φεστιβάλ Παραδοσιακού χορού στη Νέα Χαλκηδόνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.