Άγρια Καταδίωξη της Αστυνομίας στη Νέα Φιλαδέλφεια με τεράστιες δυνάμεις

0

23421423Γύρω στις 11.20 μμ μεγάλες δυνάμεις της ελληνικής αστυνομίας με αυτοκίνητα μοτοσυκλέτες και οχήματα της αντιτρομοκρατικής “αναστάτωσαν” την περιοχή της Αγίας Μαρίνας και τον Απομάχων στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε, ότι η καταδίωξη ξεκίνησε από την εθνική οδό και πέρασε στη Νέα Φιλαδέλφεια στην οδό Σοφούλη.

Αρχικά πέρασε με τρομερή ταχύτητα Ι.Χ. (μικρού κυβισμού) – το οποίο είχε σκασμένα λάστιχα- και από πίσω τεράστιες δυνάμεις της αστυνομίας να το καταδιώκουν…

Για λίγη ώρα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ “χτένίζαν” την ευρύτερη περιοχή.

Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για υπόθεση τρομοκρατίας, αλλά κάτι σοβαρό θα υπήρξε αν αναλογιστούμε την σύνθεση των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε επίσης: Νέα Φιλαδέλφεια: Νεότερα για τη «άγρια» καταδιώξη της αστυνομίας (φωτογραφία)

Προηγούμενο άρθρο“Παρατημένη πόλη”
Επόμενο άρθροΛήξη συναγερμού με την κατάσταση ομηρίας στο «Κρήτη 2» – Επέβαιναν 614 άτομα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.