Περιβαλλοντική δράση από τους Εθελοντές Π.Π. Νέας Φιλαδέλφειας

0

13123Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος (5/6), οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ πραγματοποίησαν, όπως κάθε χρόνο, συμβολική περιβαλλοντική δράση,

Συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής 14 Ιουνίου, οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ μάζεψαν τα σκουπίδια και καθάρισαν τις πευκοβελόνες και τα ξερόχορτα στην Παιδική Χαρά της οδού Επταλόφου. Επίσης μάζεψαν τα φύλλα των ευκαλύπτων, στα πεζοδρόμια των οδών που περικλείουν την Παιδική Χαρά και τον παρακείμενο 1ο Παιδικό Σταθμό ΝΦ (Επταλόφου-Πανόρμου-Σμύρνης-Κορδελίου).

76543Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ευχαριστούν θερμά την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου και τον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Ανανιάδη, για την παροχή των απαραίτητων εργαλείων καθαρισμού, καθώς επίσης και την κα Νίκη Τρυπιά για τη συμπαράστασή της στη δράση τους.

Τέλος, οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΠΝΦ υπενθυμίζουν σε όλους τους κατοίκους του Δήμου μας πως η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση είναι δείγμα Παιδείας και Πολιτισμού και τους καλούν να αναλάβουν μελλοντικά και οι ίδιοι παρόμοιες πρωτοβουλίες στις γειτονιές τους.

ethelontesnf@gmail.com

www.ethelontesnf.blogspot.com

Προηγούμενο άρθροΕπιτυχημένη η “Πράσινη Κυριακή”
Επόμενο άρθροΣτο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί από επίθεση τσιγγάνων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.