Επιτυχημένη η “Πράσινη Κυριακή”

0

Από τον Δ.Φ.Χ. λάβαμε τη παρακάτω ενημέρωση:

Ολοκληρώθηκε με  μεγάλη επιτυχία η  πρωτοβουλία παρέμβασης και  καθαρισμού των υπηρεσιών του  Δήμου  Φιλαδέλφειας–Χαλκηδόνος  στο πάρκο και τους κοινόχρηστούς χώρου της οδού Ιωνίας, στο πλαίσιο του θεσμού ¨Πράσινη Κυριακή¨.  Αρκετοί δημότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα  και συμμετείχαν από νωρίς το πρωί στις εργασίες αποψίλωσης και καθαρισμού των παρτεριών και των χώρων του πάρκου, αγκαλιάζοντας την προσπάθεια  της δημοτικής αρχής για ενεργό συμμετοχή του κόσμου  στην φροντίδα και προστασία του περιβάλλοντος  και των δημόσιων χώρων. Την σημαντική αυτή προσπάθεια στηρίξανε και οι εθελοντές πολιτικής προστασίας του Δήμου συμμετέχοντας ενεργά στις εργασίες καθαρισμού.

Ευχαριστούμε θερμά τις διευθύνσεις πρασίνου και καθαριότητας, τους συνδημότες και τις συνδημότισσες που συμμετείχαν ενεργά, τον σύλλογο εθελοντών πολιτικής προστασίας, τους εργαζόμενους  και όλους όσους  δούλεψαν σκληρά για να παραδώσουμε  το πάρκο πεντακάθαρο και σε άριστη κατάσταση.

Προηγούμενο άρθροΠανελλαδική Στάση Εργασίας την Τρίτη στους Δήμους
Επόμενο άρθροΠεριβαλλοντική δράση από τους Εθελοντές Π.Π. Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.