Νέα Ιωνία: «Συμμορία» ανηλίκων λήστευε ανήλικους!

0

image

Είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και απογευματινές ή βραδινές ώρες εντόπιζαν ανήλικους πεζούς στη Νέα Ιωνία και τους έκλεβαν υπό την απειλή μαχαιριού.

Η δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος τριών ανηλίκων, ενός 17χρονου ημεδαπού και δύο 16χρονων υπηκόων Αλβανίας, για ληστείες σε βάρος κυρίως ανήλικων στην περιοχή της Νέας Ιωνίας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το τελευταίο δίμηνο τουλάχιστον, οι τρεις είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και απογευματινές ή βραδινές ώρες εντόπιζαν συνήθως ανήλικους πεζούς στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Ιωνίας και συνήθως κοντά στον σταθμό του Ηλεκτρικού (Περισσός, Πευκάκια, Νέα Ιωνία) και τα προσέγγιζαν όταν βρίσκονταν σε απόμερα σημεία.

Εκεί, απαιτούσαν να τους δείξουν τα κινητά τους τηλέφωνα, με το πρόσχημα ότι αναζητούν κλεμμένες συσκευές συγγενικών τους προσώπων και στη συνέχεια, με τη χρήση σωματικής βίας ή με την απειλή μαχαιριού, αφαιρούσαν τα κινητά και χρηματικά ποσά που είχαν στην κατοχή τους τα θύματα.

Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι έχουν διαπράξει οκτώ ληστείες σε βάρος πεζών.

Η σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος των ανωτέρων υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.

ΠΗΓΗthetoc.gr
Προηγούμενο άρθροΟι προσεχείς εκδηλώσεις & τα Νέα της “Πολιτιστικής Αναγέννησης”
Επόμενο άρθροΝέα Χαλκηδόνα: Εκδήλωση του 2ου Δημοτικού σχολείου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.