«Βόμβα» στην υπόθεση Γιακουμάκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και βία κατ’ εξακολούθηση

0

imageΣε κύρια ανάκριση παραπέμφθηκε η υπόθεση του άτυχου σπουδαστή από το Ρέθυμνο Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς ο εισαγγελέας Πρωτοδικών άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας, ύστερα από αυτή την εξέλιξη, είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως τίποτε δεν αποκλείεται και αναμένουμε το αποτέλεσμα της ανάκρισης.

Ο 20χρονος Βαγγέλης Γιακουμάκης είχε εξαφανιστεί την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου από τη Γαλακτοκομική Σχολή όπου φοιτούσε και βρέθηκε, 37 ημέρες μετά, νεκρός σε χωράφι της περιοχής.

ΠΗΓΗimerisia.gr
Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Οι “παγίδες” & η “εγκατάλειψη” του πάρκου στο Μνημείο Μικρασιατών! (Φωτορεπορτάζ)
Επόμενο άρθροΜία ελληνική “ατάκα” πρώτη στη λίστα των 10 πιο έξυπνων απαντήσεων όλων των εποχών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.