3ο Γυμνάσιο Ν.Φ.: “Βραδιά Επικοινωνίας Σχολείου – Γονέων” το Σαββάτο (09/05 5.30μμ)

0

Το 3ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας σας προσκαλεί:

3153Αγαπητοί γονείς,
Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Καθηγητών του 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε στη Βραδιά Επικοινωνίας Σχολείου – Γονέων του σχολείου μας, την οποία διοργανώνουμε στις 9 Μαΐου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 17.30 στο Αμφιθέατρο του 3ου ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας ‘Μίλτος Κουντουράς’.

Αρχικά, στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η Ψηφιακή Κοινότητα Γονέων – Εκπαιδευτικών του σχολείου μας, που στοχεύει στην καλύτερη συνεργασία κι επικοινωνία μεταξύ σχολείου και γονέων προς όφελος των μαθητών, αλλά και η γενικότερη δράση του σχολείου μας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου E-STEP PROJECT « Supporting teachers‘ and parents‘ partnerships through social networking Technologies» μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του.

Θα ακολουθήσει ομιλία της ιατρού Δρ. Ελένης Τσουκαλή, Προέδρου του ΕΛ.ΙΝ.Α.Σ (Ελληνικό Ινστιτούτο Αντιμετώπισης του Στρες”) με θέμα:

«Το Στρες σε μικρούς και μεγάλους – επιπτώσεις στην υγεία και στην καθημερινή
μας ζωή – μοντέρνοι τρόποι πρόληψης κι αντιμετώπισής του»

Η εκδήλωση θα κλείσει με χαλαρή συζήτηση – ψυχαγωγία στον κεντρικό αύλειο χώρο
του 3ου Γυμνασίου Ν.Φ. με φαγητό και μουσική.

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση Αεροπροκόπων Ν.Φ. προς τιμή του Προστάτη τους Άγιο Γεώργιο
Επόμενο άρθροΆγριο έγκλημα στα Μέγαρα με θύμα 71χρονο – Τον βρήκε ο αδερφός του σε λίμνη αίματος με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.