Η στιγμή της άγριας επίθεσης τσιγγάνων σε οδηγό φορτηγού – Η καταγγελία για τη στάση της αστυνομίας (Φωτό)

0

tsigganoi

Επίθεση με πέτρες, μπουκάλια, ξύλα κι άλλα αντικείμενα δέχθηκε ο ιδιοκτήτης μιας νταλίκας από το Ωραιόκαστρο όταν πήγε να πάρει το εμπόρευμα του οχήματος του, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε μάντρα στην παλιά Συμμαχική.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της νταλίκας που άρπαξε φωτιά προχθές στην Εγνατία οδό και ο οποίος μετά το συμβάν οδήγησε το όχημα του σε συνεργείο στη συμμαχική οδό κοντά στα Διαβατά. Παρά την φωτιά που κατέστρεψε την καμπίνα στην καρότσα υπήρχαν προϊόντα που παρέμειναν άθικτα κι έτσι όταν πήγε να πάρει κάποια πράγματα βρέθηκε αντιμέτωπος με δεκάδες αθίγγανους που το λεηλατούσαν.

Μολονότι στη θέα του τράπηκαν σε φυγή όταν αυτοί είδαν ότι ο ιδιοκτήτης μαζί με έναν φίλο του παρέμεναν στο σημείο, επέστρεψαν κι άρχισαν να επιτίθενται εκσφενδονίζοντας τους πέτρες μπουκάλια κι άλλα αντικείμενα ζητώντας τους με θράσος να αποχωρήσουν για να μπορέσουν να κλέψουν και το υπόλοιπο εμπόρευμα.

Μάταια ο ιδιοκτήτης καλούσε με το κινητό του την αστυνομία. Όπως κατήγγειλε εκείνοι τον διαβεβαίωναν ότι φθάνουν από λεπτό σε λεπτό όμως έκαναν μία ώρα για να βρεθούν στο σημείο. Όταν μπήκαν στο συνεργείο οι αθίγγανοι, σχεδόν 40 στον αριθμό, είχαν ήδη τραπεί σε φυγή και η πολιορκία είχε λυθεί με τον ιδιοκτήτη να σώζει ένα μέρος των προϊόντων τα οποία μετέφερε μαζί με την καρότσα σε ασφαλέστερο σημείο.

tsigganoi1

tsigganoi2

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθρο“Προσκοπικές μνήμες από τη Μικρά Ασία”
Επόμενο άρθροΦίλης: Eιδωλολατρία η υποδοχή των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.