Φίλης: Eιδωλολατρία η υποδοχή των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας!

2

filis

Την οργή του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη προκάλεσαν οι εκδηλώσεις που γίνονται με αφορμή την μεταφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας στην χώρα μας.
Ο κ. Φίλης, έκανε λόγο για τακτική ειδωλολατρίας μιλώντας στο MEGA την ώρα που γινόταν ζωντανή σύνδεση.

Ο κ. Φίλης έκανε λόγο για εμπορευματοποίηση της θρησκείας και εκμετάλλευση της πίστης  και όταν ενημερώθηκε ότι τα λείψανα θα μεταφερθούν και στην Ογκολογική Κλινική του Αγίου Σάββα, προκειμένου να προσκυνήσουν οι καρκινοπαθείς και οι άρρωστοι που νοσηλεύονται εκεί βγήκε εκτός εαυτού.

“Κακώς τα λείψανα θα πάνε στον Άγιο Σάββα. Οι πιστοί και οι άρρωστοι που θέλουν να γιατρευτούν πάνε στο νοσοκομείο και όχι στην εκκλησία”, είπε.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΗ στιγμή της άγριας επίθεσης τσιγγάνων σε οδηγό φορτηγού – Η καταγγελία για τη στάση της αστυνομίας (Φωτό)
Επόμενο άρθροΔήλωση βόμβα για την Αμφίπολη: Ήταν μία άτεχνη σκηνοθετημένη ιστορία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συμφωνώ ως προς την εμπορευμα το ποίηση διαφωνω ως προς την ειδωλολατρεια.Τα οστά δε θεωρούνται είδωλα , αλλά ειναι αλληθινο κομματι τους σωματος.Τώρα αν πρεπει να τα προσκυνουμε η όχι αυτό είναι ” αλλουνου παπα ευαγγέλιο”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.