Ημέρα της Μητέρας: Μία τυφλή μητέρα “βλέπει” το υπερηχογράφημα του μωρού της με τη βοήθεια της τεχνολογίας! Βίντεο

0

mitera

Η τεχνολογία έχει καταφέρει πολλές φορές να κάνει πραγματικότητα πολλά πράγματα που φαντάζουν… ακατόρθωτα! Σε αυτή την περίπτωση βοήθησε μια τυφλή μέλλουσα μανούλα να “δει” το μωρό που κουβαλάει στην κοιλιά της. Πώς; Με την βοήθεια μιας τρισδιάστατης εκτύπωσης!

Δεν είναι η μόνη περίπτωση που η τεχνολογία 3D έχει βοηθήσει ανθρώπους με προβλήματα όρασης να ζήσουν εμπειρίες που σε άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσαν. Tην Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας όμως, η ιστορία της Tatiana Guerra μας συγκινεί.

Η 30χρονη από τη Βραζιλία παρόλο που έχει χάσει την όρασή της από την ηλικία των 17, κατάφερε να “δει” το υπερηχογράφημα του γιου της.

https://www.youtube.com/watch?v=KD0AC43fc_4

ΠΗΓΗtlife.gr
Προηγούμενο άρθροΦωτορεπορτάζ: Ο Παγκόσμιος Αστροφυσικός Σταμάτης Κριμιζής στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΠΠΙΕΔ)
Επόμενο άρθροΒίντεο-Ρεπορτάζ: Ο Παγκόσμιος Αστροφυσικός Σταμάτης Κριμιζής στη Νέα Φιλαδέλφεια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.