Επίθεση “Γκρίζων Λύκων” στα κατεχόμενα κατά ζεύγους Τουρκοκυπρίων

0

kyprosΣήμερα θα είναι η 19η φορά που το ζεύγος των Koray Basogrultmaci και Cinel Senem Sunel προσάγονται ενώπιον δικαστηρίου με την βαρύτατη κατηγορία περί συνωμοσίας κατά του ψευδοκράτους. Σαν να μην έφτανε αυτό δέχθηκαν και την επίθεση οργανωμένων μελών των “Γκρίζων Λύκων”.

Έξω από την δικαστική αίθουσα είναι συγκεντρωμένοι υποστηρικτές τόσο Ε/κ όσο και Τ/κ του ζευγαριού, οι οποίοι αυτοχαρακτηρίζονται ως τουρκόφωνοι Κύπριοι πολίτες.

Το ζευγάρι συνελήφθη στις 21 Ιουνίου του 2013 επειδή ανάρτησε σημαίες της Κυπριακής Δημοκρατίας τόσο στο συνεργείο που διατηρούν, όσο και στην οικία τους, στην κατεχόμενη Αμμόχωστό. Σήμερα, κατά την μεταγωγή τους προς το “δικαστήριο” φέρονται να δέχθηκαν τις επιθέσεις “Γκρίζων Λύκων” οι οποίοι πέρα από τουρκικές σημαίες έφεραν και μαχαίρια.

Οι “Γκρίζοι Λύκοι” διατηρούν τους πλέον ακραίους πυρήνες τους όχι στην Τουρκία, αλλά στα κατεχόμενα της Κύπρου, ενώ έχουν βάψει με αίμα τα χέρια τους στις δύο δολοφονίες των Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού το καλοκαίρι του 1996 στην νεκρή ζώνη.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Μπήκε μπουλντόζα… αναμονή για ΣτΕ
Επόμενο άρθροΓιατί ο Πατριάρχης Κύριλλος ευχήθηκε να χάσει η Ρωσία στη Eurovision
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.