Διάσημη πορνοστάρ τα ήπιε στα Εξάρχεια και τρελάθηκε με την Ελλάδα!

0

stoya-1“Χθες βράδυ ήπια ρακή στα Εξάρχεια την ώρα που “διαβασμένοι” δημοσιογράφοι μιλούσαν για οικονομικά θέματα πάνω από το κεφάλι μου. Η Ελλάδα είναι υπέροχη”.
Τα παραπάνω έγραψε η διάσημη πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών Stoya στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter κατά την επίσκεψη της στη χώρα μας.

Για όσους αναρωτιούνται, η νεαρή Αμερικανίδα ήρθε για λίγες ημέρες για διακοπές και αναχώρησε για Βελιγράδι.

Σημειώνεται πως η Stoya είναι μια από τις πλέον διάσημες πορνοστάρ στον πλανήτη με τεράστια περιουσία, ενώ υπήρξε και πρώην σύντροφος του Marilyn Manson.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της, η ίδια έχει εξηγήσει πώς και γιατί μπήκε στον χώρο του αισθησιακού κινηματογράφου.

Η αρχή έγινε όταν η συγκάτοικος της άρχισε να τη φωτογραφίζει γυμνή. “Έπειτα από αυτό, το να ποζάρω για ερωτικές φωτογραφίες έγινε χόμπι μου. Στον ελεύθερο χρόνο μου φωτογραφιζόμουν και οι άνθρωποι με πλήρωναν για τις λήψεις αυτές”, έχει πει η ίδια.

Όσο για τη βιομηχανία πορνό, αναφέρει πως είναι μια “δουλειά” και “προϊόν που αξίζει τον σεβασμό”.

Η Stoya έχει χαρακτηριστεί σαν “nerd” και “alternative” πορνοστάρ. Χειρίζεται άψογα τους υπολογιστές, έχει μάθει πληροφορική από τον πατέρα της που είναι προγραμματιστής και στα 18 της, είχε περάσει στη σχολή καλών τεχνών την οποία και παράτησε.

“Ο πατέρας μου είναι εξοργισμένος μαζί μου γιατί του κατέστρεψα την ευχαρίστηση να επισκέπτεται πορνογραφικές ιστοσελίδες. Κάθε φορά που μπαίνει σε τέτοιους ιστότοπους βλέπει διαφήμισή μου για σεξουαλικό βοήθημα και κλείνει τα μάτια του”, έχει πει για τον πατέρα της στην Αμερικανική Huffington Post. Ένας πατέρας της πάντως, που έχει δεχθεί την επαγγελματική καριέρα της κόρης του.

Το χαρακτηριστικό της είναι ότι απαντάει μέσω Twitter σε όλους τους φανς της. Και το “μότο” της είναι ένα: “Το να εξερευνώ την σεξουαλικότητά μου μπροστά στον φακό, είναι για μένα μια διασκεδαστική περιπέτεια”.

(Το παρακάτω βίντεο είναι ακατάλληλο για ανηλίκους – Η Stoya απαντάει σε “πικάντικες” ερωτήσεις)

ΠΗΓΗzougla.gr
Προηγούμενο άρθροΠΠΙΕΔ: Ολοκληρώθηκε το τετραήμερο για τη Διεθνή ημέρα Μουσείων (Φωτογραφίες)
Επόμενο άρθροΗ Ριάνα χαϊδεύτηκε με θαυμάστριά της πάνω στη σκηνή
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.