Βίντεο: Δείτε έναν ηλικιωμένο Σιχ να φορά το τουρμπάνι του που ζυγίζει 90 κιλά

0

six

Ο Baba Avtar Singh, ένας ηλικιωμένος Σιχ που ζει στα βόρεια της Ινδίας αποτελεί μία από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητες της χώρας, καθώς φοράει ένα από τα μεγαλύτερα τουρμπάνια στην πολιτεία Παντζάμπ.

Σύμβολο της θρησκείας του Σιχισμού, αλλά και της παράδοσης της Ινδίας, τα τουρμπάνια είναι πηγή περηφάνιας για τους περισσότερους Σιχ που δεν τα αποχωρίζονται ποτέ.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο τουρμπάνι δεν πρόκειται για ένα απλό θρησκευτικό σύμβολο αλλά για ένα πραγματικό έργο τέχνης, που αποτελείται από 750 μέτρα ύφασμα, ζυγίζει 90 κιλά και είναι στολισμένο με βαριά ασημένια κοσμήματα που προκαλούν τον θαυμασμό.

Ο ηλικιωμένος αφιερώνει καθημερινά πολύ χρόνο στο τύλιγμα του τουρμπανιού του που, όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε το Vogue, δεν είναι απλή υπόθεση!

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΜαιευτήρας ξέχασε το κινητό του μέσα σε… κοιλιά γυναίκας
Επόμενο άρθροΤην γνώρισε τους γονείς του και στη συνέχεια τη βίασε – Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη 19χρονη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.