Έλληνες ανήλικοι δράστες έχουν γίνει “μετρ” των διαρρήξεων στην χώρα μας!

0

anilikos

Από τα 13 του χρόνια είχε βρει τη λύση στο πρόβλημα του… επαγγελματικού προσανατολισμού, ένα αγοράκι που διάλεξε μια «δουλειά» η οποία δεν πρόκειται να χτυπηθεί ποτέ από την οικονομική κρίση, αφού είχε γίνει «μετρ» των… διαρρήξεων και είχε χτυπήσει τουλάχιστον 17 σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας!

Ο 13χρονος «μπουκαδόρος» δρούσε ανελλιπώς από τις 14 Φεβρουαρίου ως την περασμένη Τρίτη που έπεσε στα χέρια ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τον εντόπισαν να… οδηγεί αυτοκίνητο! Ο ανήλικος ομολόγησε ότι το προηγούμενο βράδυ είχε επιχειρήσει να διαρρήξει ένα σπίτι στην Πάτρα κι έτσι οι αστυνομικοί τον προσήγαν στην Ασφάλεια. Από την έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι, μαζί με δύο συνεργούς του, είχε διαπράξει τις κλοπές που τους απέφεραν μετρητά και κοσμήματα συνολικής αξίας άνω των 24.000 ευρώ!

Ως «μέντορας» του 13χρονου διαρρήκτη κατηγορείται ο ηλικίας 58 χρόνων πατέρας του, που επίσης συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ηθική αυτουργία σε κλοπές και παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών μαζί με το γιο του, για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης του οποίου η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ένας άλλος ανήλικος συνελήφθη για διάρρηξη και κλοπή στην πόλη της Ρόδου. Πρόκειται για έναν 17χρονο Έλληνα που διέρρηξε το σπίτι μιας γυναίκας και άρπαξε ένα ρολόι. Όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθη και το ρολόι αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του. Μαζί με το νεαρό οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και η μητέρα του που κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΦωτορεπορτάζ αναγνώστριας από τη “Ζούγκλα” των εργατικών της Αγίας Μαρίνας!
Επόμενο άρθροΕκδηλώσεις στην Αθήνα για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.