O ΟΑΕΔ δίνει 680 χιλ. ευρώ σε ιδιωτικό ΚΕΚ για επιμόρφωση των εργαζομένων του

0

oaed

Στην καταγγελία ότι η διοίκηση του ΟΑΕΔ πληρώνει με το τεράστιο ποσό των 680 χιλ. ευρώ μια ιδιωτική εταιρία για να προωθήσει το έργο της επιμόρφωσης των υπαλλήλων του, προέβη ο Σύλλογος Εργαζομένων του Οργανισμού. Με επίσημη ανακοίνωση, ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ-τ.ΟΕΕ-τ.ΟΕΚ τονίζει ότι το έργο δόθηκε με απευθείας ανάθεση στη συγκεκριμένη εταιρία από την προηγούμενη διοίκηση του Οργανισμού.

Οι συνδικαλιστές χαρακτηρίζουν «απαράδεκτη» την απόφαση να χρηματοδοτηθεί το έργο αυτό, την ώρα που οι ανάγκες επιμόρφωσης των εργαζομένων έχουν ενταχθεί ήδη στο πρόγραμμα της γενικότερης αναδιοργάνωσης του ΟΑΕΔ (reengineering). Επίσης, ο Σύλλογος επισημαίνει ότι δίνεται ένα πολύ μεγάλο κονδύλι σε ένα έργο που πρακτικά δεν χρειάζεται και ταυτόχρονα εκατοντάδες εργαζόμενοι «βρίσκονται στο καθεστώς της διαθεσιμότητας»

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΑΕΔ-τ.ΟΕΕ-τ.ΟΕΚ προτρέπει τη νέα διοίκηση του Οργανισμού, να αξιοποιήσει τα συνδικαλιστικά όργανα του ΟΑΕΔ, ώστε να συμβάλλουν εκείνα στην αναζήτηση των εκπαιδευτικών αναγκών των συναδέλφων τους. Έτσι θα εξοικονομηθούν χιλιάδες ευρώ και «θα τοποθετηθούν για δράσεις καταπολέμησης της ανεργίας», τονίζει με νόημα η Ομοσπονδία των εργαζομένων.

ΠΗΓΗdikaiologitika.gr
Προηγούμενο άρθροΜ.Παρασκευή: Μάθετε πότε θα γίνει η ακολουθία του Επιταφίου στο Νεκροταφείο
Επόμενο άρθρο165 προσλήψεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.