Ο γαμπρός μαχαίρωσε τον πεθερό του, στο Πασχαλινό τραπέζι!

1

474987Το..κρασί έφερε λόγια, τα λόγια τον καυγά και δεν άργησε να βγει το μαχαίρι! Ο γαμπρός χτύπησε τον πεθερό και εξαφανίστηκε για να συλληφθεί λίγες ώρες αργότερα…

Σε οικογενειακή τραγωδία λίγο έλειψε να καταλήξει το γιορτινό τραπέζι που στήθηκε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα σε σπίτι στα Κεραμειά Χανίων!

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η άφθονη κατανάλωση αλκοόλ φαίνεται ότι έπαιξε καταλυτικό ρόλο, καθώς η κουβέντα μεταξύ των μελών της οικογένειας δεν άργησε να γίνει καυγάς μεταξύ του 32χρονου συζύγου και της 23χρονης γυναίκας του.

Στο επεισόδιο επιχείρησε να παρέμβει ο 52χρονος πατέρας της κοπέλας. Κάπου εκεί τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο, ο 32χρονος πήρε ένα μαχαίρι και αφού χτύπησε τον πεθερό του στα πλευρά έσπευσε να εξαφανιστεί.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ενώ ο 32χρονος δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη αργά το βράδυ στην πόλη των Χανίων

Προηγούμενο άρθροΣμύρνη: Δάκρυα στην Ανάσταση, την πρώτη μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή! (photos)
Επόμενο άρθροΕφημερίδα Fx-news: Απρίλιος 2015
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.