Νίκη & μόνος πρώτος ο ΑΟΝΦ Ατταλος – 3 Ντέρμπι “Φωτιά” για την άνοδο!

0

attalos-agios-dhmhtrios (30)Μετά την μεγάλη νίκη του ΑΟΝΦ Ατταλου στο τοπικό ντέρμπι με τον Χαλκηδονικό, με νίκη έκλεισε και την 22η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας Αθηνών. Κέρδισε των Βύρωνα εκτός έδρας 1-0, με γκολ του Σταμάτη, και παρέμεινε μόνος πρώτος.

11

3 Ντέρμπι “Φωτιά” για την άνοδο!

Απομένουν ακόμη 4 αγώνες για την λήξη της περιόδου και για την άνοδο της Φιλαδελφειώτικης ομάδας στη Β΄ κατηγορία. Οι 3 αγώνες όμως είναι πραγματικά φωτιά, μια και αντιμετωπίζει ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη πεντάδα και διεκδικούν και εκείνες την άνοδο. Συγκεκριμένα, την 23η αγων. παίζει με την Νέα Σμύρνη εντός έδρας (3η-49Β), την 25η με  Υμηττό εκτός (5η-43Β) και την τελευταία με Αρη Χολαργού εντός (2η-52Β). Ο μόνος θεωρητικά εύκολος αγώνας είναι την 24η εκτός στο Μαρούσι.

22

Προηγούμενο άρθροΝίκη Α.Ο.Π. Χαλκηδονικού – Ελπίζει για την άνοδο…
Επόμενο άρθροΝέα τραγωδία στο Αιγαίο με παράτυπους μετανάστες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.