Β.Γιακουμάκης: Νέα τροπή στην υπόθεση του και εικασίες για… (Βίντεο)

0

giakoymakisΝέα τροπή παίρνει η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη μετά τις αποκαλύψεις του δικηγόρου της οικογένειας του άτυχου φοιτητή στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο ιατροδικαστής αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 20χρονος να μην έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του, αλλά να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

«Η ιατροδικαστική έκθεση μιλάει για φαινόμενη αυτοχειρία τουτέστιν για κάτι το οποίο δεν είναι απολύτως βέβαιο. Ενόψει του ότι λείπει ένα μεγάλο τμήμα του σώματος του μακαρίτη του Βαγγέλη, εμποδίζει τον ιατροδικαστή να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα» αναφέρει ο κ. Μπούκας.

Και προσθέτει ότι ο ιατροδικαστής δεν είναι 100% βέβαιος για τα συμπεράσματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο στόχαστρο των ερευνών μπαίνουν ακόμη δυο συμφοιτητές του Βαγγέλη, οι οποίοι δεν είχαν τραβήξει την προσοχή των αρχών.

https://www.youtube.com/watch?v=dS9QnjaBizE

Προηγούμενο άρθροΓενέθλια: 91 Χρόνια ΑΕΚ! (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΣμύρνη: Δάκρυα στην Ανάσταση, την πρώτη μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή! (photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.