Βρετανός έγινε γυναίκα για να έρθει πιο κοντά με τον γιο του

0

vretanos

Αυτή η οικογενειακή φωτογραφία ήταν πολύ διαφορετική πριν από δύο χρόνια.

Κι αυτό επειδή η Ρόξι Βάλας (δεξιά) ήταν ο εύσωμος σωματοφύλακας Μπομπ. Ωστόσο, ο 50χρονος χτυπήθηκε από σοβαρή κατάθλιψη η οποία τον απομάκρυνε από τον γιο του Ουίλιαμ. Ετσι, μια μέρα αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά στην επί 20 χρόνια σύζυγό του Τζο.

Ο τότε Μπομπ εξήγησε στη σύζυγό του του ότι επιθυμούσε να ζήσει σαν γυναίκα και έτσι, με τη στήριξη της Τζο, από πέρυσι υποβάλλεται σε ορμονική θεραπεία που θα τον οδηγήσει στην επέμβαση αλλαγής φύλου, η οποία είναι προγραμματισμένη για το τέλος του χρόνου.

Η αλλαγή στον τρόπο ζωής της Ρόξι έφερε αλλαγή και στην ψυχολογία της και τής επέτρεψε να έρθει πιο κοντά με τον 9χρονο γιο της.

«Αγαπώ τη δεύτερη μαμά μου πάρα πολύ. Δεν θα θελήσω ποτέ πίσω τον πατέρα μου» δηλώνει στα βρετανικά ΜΜΕ ο 9χρονος Ουίλιαμ.

Η Ρόξι και η Τζο, οι οποίες είναι παντρεμένες από το 1995, δεν πήραν διαζύγιο, αντίθετα συνεχίζουν να έχουν σχέση, μόνο που αυτή τη φορά θεωρείται ομοφυλοφιλική.

«Ο μεγαλύτερός μου φόβος ήταν ότι θα έσπρωχνα μακριά την οικογένειά μου, αλλά η κατάθλιψή μου ήταν επίσης σε πολύ κακό σημείο, που έτσι κι αλλιώς με έκανε να απομακρυνθώ. Απλά τότε δεν το είχα συνειδητοποιήσει» εξομολογείται η Ρόξι, η οποία προσθέτει ότι αισθάνεται ευλογημένη που την στηρίζει η οικογένειά της.

«Η οικογένειά μου με στήριξε πάρα πολύ και με βοήθησε να ωριμάσω και να βελτιωθώ ως άνθρωπος. Τώρα αισθάνομαι σαν την πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο. Οχι μόνο έχω μια εκπληκτική σύζυγο που στέκεται δίπλα μου, αλλά ο γιος μου είναι πιο κοντά μου από ποτέ. Οταν ήμουν ο Μπομπ, ο Ουίλιαμ είχε απομακρυνθεί πάρα πολύ, αλλά τώρα με φωνάζει μαμά Ρόξι και είναι πολύ πιο στοργικός και γλυκός. Νιώθω τόσο ευλογημένη που έχω μια φανταστική οικογένεια» καταλήγει.

vretanos2

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροΒούλα Πατουλίδου: Τώρα και πρωταγωνίστρια στο θέατρο
Επόμενο άρθροΒροχή από «πεφταστέρια» ξεκίνησε στην Ελλάδα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.