Αεροσυνοδοί εναντίον Nicole Kidman για την διαφήμιση με την Etihad Airlines

0

nicol

Η Αυστραλή ηθοποιός έχει να αντιμετωπίσει 25.000 αεροσυνοδούς και το σωματείο τους που βάλλουν δημόσια εναντίον της, εξαιτίας της καινούργιας διαφημιστικής της καμπάνιας για την Etihad Airlines.

Η Αυστραλή ηθοποιός και κάτοχος Όσκαρ, έχει πρόσφατα ολοκληρώσει μια καμπάνια με τίτλο «Hollywood Glamour» για την Etihad Airlines. Το πρόβλημα των αεροσυνοδών έγινε γνωστό μέσω επιστολής με αποδέκτη την Nicole Kidman, την οποία οι αεροσυνοδοί κοινοποίησαν δημόσια.

Στην επιστολή οι αεροσυνοδοί γράφουν πως είναι εντελώς ανήθικο να συμμετέχει η Nicole Kidman σε καμπάνια της ισραηλινής εταιρείας ενώ παράλληλα είναι Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως των Ηνωμένων Εθνών.

Ο λόγος; Ότι η Etihad έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν από εφημερίδες όπως η Wall Street Journal ότι απολύει εγκύους αεροσυνοδούς και δεν σέβεται τα εργασιακά δικαιώματα των γυναικών.

Το σωματείο βέβαια δεν τα έχει βάλει μόνο με την Etihad και την Kidman, αλλά και άλλες εταιρείες που όπως τις κατηγορεί έχουν ρατσιστικά κριτήρια επιλογής αεροσυνοδών.

Δείτε την καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστεί η Kidman για την Etihad εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=sXlmF3eI9R0

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΤο διάβασμα και η τηλεόραση ή ο υπολογιστής από κοντά δεν προκαλούν μυωπία
Επόμενο άρθροΑδέρφια, ξαδέρφια και σύντροφοι… διορίζονται στον κρατικό μηχανισμό!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.