Έξι μήνες μετά το θάνατο του Σπύρου Ζαγοραίου, πέθανε και η σύζυγός του

0

zagoraios

Μία μέρα πριν συμπληρωθούν 6 μήνες από την ημέρα που πέθανε ο Σπύρος Ζαγοραίος, η σύζυγός του, Ζωή, έφυγε από τη ζωή άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 85 ετών. Η γυναίκα του αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, πέθανε στις 19 Απριλίου και κηδεύτηκε στο πλευρό του συζύγου της την επόμενη ημέρα στο Γ’ Νεκροταφείο.

Η Ζωή Μοσχονησιώτη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και στα 27 της γνώρισε τον Σπύρο Ζαγοραίο και έκτοτε ήταν αχώριστοι. Οι δυο τους “χτυπήθηκαν” από τη μοίρα όταν το 2007 έχασαν τον μοναχογιό τους, Γιώργο που νικήθηκε από τον καρκίνο.

Το δεύτερο “χτύπημα” για την Ζωή Ζαγοραίου ήταν ο χαμός του συζύγου της.

Η ίδια μάλιστα ήταν απούσα από την κηδεία του, αφού τα προβλήματά υγείας της δεν της επέτρεψαν να του πει το τελευταίο αντίο.

zagoraios2

ΠΗΓΗtff.gr
Προηγούμενο άρθροΠρωτομαγιά: Το πολιτιστικό πρόγραμμα του τριημέρου
Επόμενο άρθροΚόψτε το τσιγάρο ακόμη και στα 60 – Κερδίζετε έως και πέντε χρόνια ζωης
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.