Μικρασιάτες Φ.Χ.: “Αναδρομή στην ιστορία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης”

0

64644987Ο Σύνδεσμος Μικρασιατών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας “ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ” και το Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών σας προσκαλούν στην προβολή – παρουσίαση του ιστορικού ντοκιμαντέρ με αφορμή την 54η επέτειο από την αποφοίτηση της Α.Θ.Π του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου Α΄ “Η Σιωπηλή Σχολή – Μια αναδρομή στην Ιστορία της Ιεράς Θεολογικής Σχολής της Χάλκης” Το Σάββατο 14 Mαρτίου 2015 στις 18:30, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ (Π.Π.Ι.Ε.Δ) (Δεκελείας 152 – Ν. Φιλαδέλφεια) Ομιλητές: •Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Προύσης κ.κ. Ελπιδοφόρος, με θέμα: “Αναδρομή στην ιστορία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης”
•Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ. Γαβριήλ, με θέμα: “Η Θεολογική Σχολή της Χάλκης”
•Η Γ. Γραμματέας του Ιδρύματος Ιστορικών Μελετών, Ειρήνη Σαρίογλου, με θέμα: “Η επιρροή της Τουρκικής Πολιτικής επί της Ελληνικής Εκπαίδευσης στην Πόλη 1923 – 1974”

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χρήστος Τριανταφύλλου            Χρήστος Κοπελούσος

Προηγούμενο άρθροΑσφαλιστικά μέτρα για την “10η Εντολή” από τους συγγενείς της δασκάλας που αποκεφαλίστηκε στη Σαντορίνη
Επόμενο άρθροΤα πεπραγμένα του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.